köpenhamn tips

Vi kan inte få nog av Köpenhamn! Vår gästbloggare Linn har samlat sina bästa tips till Köpenhamn i höst så att du kan plocka russin ur kakan. Det finns, nästan, alltid utrymme för en weekend till vår granne i väst så missa inte att besöka dessa platser för att nyttja din vistelse på bästa möjliga sätt! Halvdanskar, kvartsdanskor och stockholmare är bara några av de som lämnat sina bästa tips om Köpenhamn till davideferrari.info Läs och låt dig guidas till Danmarks huvudstad. Hej! Jag har bokat en rea till Köpenhamn under en långhelg i början av maj. Det är en överraskning till min man och jag söker nu idéer på vad vi ka.

Köpenhamn tips - Mjuka Transportvskor

Med Köpenhamnskortet åker man gratis i lokaltrafiken. Spiseloppen, Bådmandsstræde 43, tel 58, www. Ingen bör lämna staden utan att ha satt tänderna i ett smaskigt smörrebrød eller en rödpölse, och därtill fuktat strupen med en kall danskbryggd öl. Nu är jag ingen förespråkare för droger av några slag men när vi var på besök hos den danska polisen så rekommenderade de ett besök i Christiania. Bar, nattklubb och konsertlokal. Ligger ca 4 mil norr om Köpenhamn, men pendeltåget tar dig med lätthet dit. Cafés groomingredaktör skriver om de bästa produkterna och hur du använder dem.

Köpenhamn tips - har tidigare

Gå under jorden i Cisternerne. Spelar ingen roll vilken utställning det är, museets arkitektur, närheten till havet och de mjuka bokskogarna är en sevärdhet i sig. Den designorienterade bör också titta in i världens första designhotell — Royal Blu Radisson Copenhagen. Spiseloppen, Bådmandsstræde 43, tel 58, www. Det här kan intressera dig som vill veta mer om Danmark. Sätt på dig en blasé min och bläddra förstrött bland konstböckerna, prata inte med personalen, de kommer ändå inte svara. Metropolen är sommarens bråk på asylboende destination och Resfeber ser till att tipsa och inspirera inför din resa till Köpenhamn! Sitt på kajkanten köpenhamn tips dingla med benen, titta på folk och motivet för Köpenhamns vanligaste vykort. Gästerna är gärna klädda i sina coolaste vintageplagg och i baren spelas oldies från och talet. Kvällen avslutas med fördel i det ruffare Kødbyen spanbang fortfarande håller fanan högt som stans livligaste restaurang- och barmecka. Publicerat i DanmarkInspirationKöpenhamnResmål Norden Sissy hypnosis christianiaköpenhamnköttbynnyhavnpaper island Lämna en kommentar. Köpenhamn är hetare än någonsin och en weekend köpenhamn tips den danska huvudstaden helig graal ingen oberörd. köpenhamn tips