trettioplus

Del 1 av Nu är vi långt inne, du. Trettiplus-kännetecken är att plötsligt bli bakfull på EN öl, lämnas ensam kvar på jobbet när resten vabbar, börja synka barnafödande och hitta peppen inför den hundrade Tinderdejten. En humorserie om livet som ofrivilligt vuxen av humorgruppen Stallet, som består av Elin Thomasdotter. Att prata såriga bröstvårtor på babyshowers, vilja visa leg på Systemet eller råka beställa kvällens DJ istället för kvällens drink i baren? Supermamman Mimmi är tillbaka, parfixerade Kajsa har skaffat ny kille och på kontoret står de stora frågorna i centrum - vilket djur liknar man mest och vem har gjort den. Parmiddagar, vabbande och mammor som är besatta av sina bebisar. Humorgruppen Stallet gör roliga nedslag i livet efter 30 i "Trettiplus" på SVT Play. Ni som själva är henne vet förmodligen inte vilka ni är, men ni som inte är henne vet precis vilken typ jag menar. Håll koll på Malmös viarelli matador — följ Dygnet Runt på Facebook. Fresh Koordinator Netflix Underhållning Betyg 6,5. Hot, trakasserier och skvaller. Serien visas även i vanlig tablå-tv med en veckas fördröjning, alltså premiär i SVT1 den 25 november. C More Drama Betyg 7,5. trettioplus

Trettioplus - week

Fresh Paint Netflix Underhållning Betyg 6,5. Tipsa en vän Rapportera fel. Till slut sade vi att vi borde göra något och startade en humorgrupp, berättar Isabella Posse Boquist. Säsong 1 Visa avsnitt Gratis. Stallet var skapat och började med att göra föreställningar. Accepterar du användning av cookies?

Trettioplus - knner att

Nu är vi långt inne, du. Vi vill gärna höra vad du tycker. Kommentera Genom att kommentera på Sydsvenskan. Följ TV — Koll på Facebook för full koll på allt inom tv. Sök efter titel, skådespelare, regissör, år, mm. Netflix Underhållning Betyg 6,5.

Trettioplus Video

Skärmliv i juletid