battleborne

Battleborn - Spel online på davideferrari.info Bra priser och snabb leverans på Nordens största varuhus! På förhand är det lätt att sortera in Battleborn i det överfyllda facket med onlinebaserade förstapersonsskjutare. Två lag bestående av fem spelare vardera krigar mot varandra samtidigt som enklare mål ska utföras. Ganska snart blir det däremot uppenbart att Gearbox senaste skapelse inte är ett vanligt. Det är inte med någon välkomnande hand jag tas hand av Battleborn. Jag kastas bryskt in i ganska otydliga menyer utan vidare instruktioner, och när jag väl startar mitt.

Battleborne - pressansvarige Martin

Lägg till alla DLC till kundvagnen. Ett uppdragsalternativ för den som är less på PvP och ett multiplayer för den som är trött på de redan existerande alternativen. Tack till Groo för detta nyhetstips! Bra spelkontroll, roligt co-op-läge, roligt level-system, spelläget Capture regerar, många spelbara figurer, snygg presentation. Årets Spelbutik Årets Nykomling Före Välj mellan 25 unika, konstiga och alldeles underbara karaktärer med eldkraft utöver det vanliga. Det känns även något budgetbetonat trots att jag vet att det varit allt annat än billigt att utveckla, och i slutändan stannar betyget på en stabil sexa.

Battleborne - kan direkt

Det är en verklig fröjd att få flyga fram som en vampyrsamuraj med två blodröda energikatanas och hugga fiender i bitar. Du har alltså ingen översikt som i Dota eller LoL. Systemet fungerar bra, men tyvärr är väldigt mycket låst. Tror du att ditt uppdrag behöver en superavancerad cyborg-hök, en tvättäkta samurajvampyr eller en kollosal jätte med en minigun? Därför måste jag harva mig fram med figurer jag kanske inte ens gillar för att låsa någon annan.